NephroCare koristi cookie da bi unapredio funkcionalnosti i poboljšao preglednost ove web stranice. Da nastavite sa pregledanjem web stranice, izaberite pristanak na upotrebu cookia. Detalje možete pronaći u privacy policy.

Pacijenti na HD

Kada odlučite da idete na put, razgovarajte sa svojim NephroCare timom. Obavestite ih gde želite da putujete i kakvu vrstu odmora tražite. Oni će vam pomoći da pronađete mesto sa pogodnim centrom za dijalizu i pomoći će vam sa formalnostima.

Šta god odlučite da posetite, lečenje mora da pokriva pružalac zdravstvenog osiguranja. Ako ostajete u svojoj zemlji, u pitanju je samo popunjavanje neophodnih obrazaca, pa nećete morati da brinete ni o čemu. NephroCare tim iz vašeg centra rado će vam dati savet

Situacija je slična ako ste građanin Evrope koji putuje u okviru EU, iako možda bude nekih dodatnih formalnosti, npr. obrazaca za popunjavanje. NephroCare tim vam i u tome može pomoći.

Ako putujete dalje u inostranstvo, moraćete da proverite kod svog pružaoca usluga zdravstvene zaštite ili zdravstvenog osiguranja određenu proceduru za plaćanje i nadoknadu za zemlju koju želite da posetite.

Kada rešite te formalnosti, ništa vas više ne sprečava. Idite negde i uživajte! Pozivamo vas da putujete u okviru NephroCare mreže. Pregledajte naše centre za dijalizu:

Pronalaženje klinike

Krenimo!

  • Razgovarajte sa svojim NephroCare timom i izaberite pogodnu destinaciju.
  • Pitajte svog pružaoca usluga zdravstvene zaštite ili zdravstvenog osiguranja o nadoknadi.
  • Rezervišite ranije.
  • Opustite se – u dobrim ste rukama!