NephroCare koristi cookie da bi unapredio funkcionalnosti i poboljšao preglednost ove web stranice. Da nastavite sa pregledanjem web stranice, izaberite pristanak na upotrebu cookia. Detalje možete pronaći u privacy policy.

Turistička dijaliza

Argentino, Čeština, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Italiano, Magyar, Polski, Português, Românesc, Schweiz, Slovenščina, Slovenský, South Africa, Svéd, Türkçe, Русский, United Kingdom, српски

To što imate dijalizu tri puta nedeljno ne znači kraj vaših putovanja u inostranstvo i na odmore.

„Turistička dijaliza“ vam pruža mogućnost da posetite druge dijalizne centre zbog tretmana i omogućava vam da slobodno uživate u putovanjima. Dijalizni centri koje Fresenius Medical Care ima širom sveta daju mnogo prostora za putovanje. Prema tome, bilo da putujete u inostranstvo ili po svojoj zemlji, možete nastaviti da uživate u aktivnom životu posećujući nova mesta ili se samo opustiti na suncu.

Pogledajte na našoj stranici specijalne zemlje, gde ćete pronaći detaljne informacije o yemlji kao što su mesta koja morate videti, savete i mapu zemlje sa našom mrežom centara.

Svi dijalizni centri u NephroCare mreži opremljeni su prema sličnom standardu i nude iste nivoe kvaliteta. Izabravši centar Fresenius Medical Care izabrali ste mogućnost da dobijete NephroCare uslugu na koju ste navikli kod kuće. NephroCare tim u vašem stalnom centru obezbediće da tim u vašem turističkom dijaliznom centru dobije sve.

Povezane teme

Dijalizni centar

Pronađite Fresenius Medical Care dijalizni centar u svom okruženju