NephroCare koristi cookie da bi unapredio funkcionalnosti i poboljšao preglednost ove web stranice. Da nastavite sa pregledanjem web stranice, izaberite pristanak na upotrebu cookia. Detalje možete pronaći u privacy policy.

Turistička dijaliza

To što imate dijalizu tri puta nedeljno ne znači kraj vaših putovanja u inostranstvo i na odmore.

„Turistička dijaliza“ vam pruža mogućnost da posetite druge dijalizne centre zbog tretmana i omogućava vam da slobodno uživate u putovanjima. Dijalizni centri koje Fresenius Medical Care ima širom sveta daju mnogo prostora za putovanje. Prema tome, bilo da putujete u inostranstvo ili po svojoj zemlji, možete nastaviti da uživate u aktivnom životu posećujući nova mesta ili se samo opustiti na suncu.

Pogledajte na našoj stranici specijalne zemlje, gde ćete pronaći detaljne informacije o yemlji kao što su mesta koja morate videti, savete i mapu zemlje sa našom mrežom centara.

Svi dijalizni centri u NephroCare mreži opremljeni su prema sličnom standardu i nude iste nivoe kvaliteta. Izabravši centar Fresenius Medical Care izabrali ste mogućnost da dobijete NephroCare uslugu na koju ste navikli kod kuće. NephroCare tim u vašem stalnom centru obezbediće da tim u vašem turističkom dijaliznom centru dobije sve

Povezane teme

Posebnosti zemalja

Detaljne informacije o zemlji – istorija, geografija, običaji, interesantna mesta.

Dijalizni centar

Pronađite Fresenius Medical Care dijalizni centar u svom okruženju