NephroCare koristi cookie da bi unapredio funkcionalnosti i poboljšao preglednost ove web stranice. Da nastavite sa pregledanjem web stranice, izaberite pristanak na upotrebu cookia. Detalje možete pronaći u privacy policy.

Naša održivost

Broj pacijenata na dijalizi stalno raste izazivajući održivost zdravstvenih sistema koji se brinu o njima.

Pitanje je kako NephroCare može doprinijeti održivosti zdravstvene zaštite?

Mi stalno poboljšavamo medicinske rezultate uz efikasno korišćenje resursa. Iz tog razloga smo zaposlili holistički NephroCare sistem izvanrednosti. Ovaj holistički sistem je podrška za nadmašivanje rezultata njege pacijenata i sposobnost da replikujemo tu izvanrednost u bubrežnoj njezi gde god je to potrebno.

Svjesni smo svoje društvene odgovornosti prema zaposlenima, pacijentima, akcionarima i društvu u celini.

  • Mi osnažujemo osoblje kroz radno okruženje puno saradnje, uključujući i zaposlene u organizacionom i radnom odlučivanju, omogućavajući stalni stručni i društveni razvoj.
  • Radimo i na tome da pružimo odgovarajuću njegu za svakog pacijenta koristeći napredne tehnologije da bismo obezbijedili najbolje liječenje, uzimajući dovoljno vremena da saslušamo  pacijente, razumijemo njihove potrebe i uradimo ono što je najbolje za njih- npr.da učinimo sve što je moguće da pacijent bude maksimalno prikladan za transplantaciju..
  • U svim NephroCare centrima za dijalizu težimo ka tome da radimo na ekološki prihvatljiv način da bismo smanjili opterećenje okoline zbog dijalize. Od 2009. postigli smo ogromno ukupno smanjenje stvaranja otpada i potrošnje vode u NephroCare centrima.