NephroCare koristi cookie da bi unapredio funkcionalnosti i poboljšao preglednost ove web stranice. Da nastavite sa pregledanjem web stranice, izaberite pristanak na upotrebu cookia. Detalje možete pronaći u privacy policy.

O nama

Fresenius SE

Fresenius je globalna grupacija za zdravstvenu negu koja pruža proizvode i usluge hemodijalize, obezbeđuje specijalne bolnice i medicinsku negu pacijenata kod kuće. Pored toga, Fresenius je usredsređen na bolničku delatnost, kao i na proizvodnju potrošnih materijala i pružanje usluga za bolnice i druge zdravstvene ustanove. Grupacija Fresenius Group sastoji se od četiri poslovne grupe, gde je svaka grupa odgovorna za svoje poslovne operacije širom sveta: Fresenius Medical Care, Fresenius Kabi, Fresenius Helios i Fresenius Vamed.

Fresenius SE www.fresenius.com

Fresenius Medical Care – Tržišni lider iza kompanije NephroCare

Preko 40 godina Fresenius Medical Care postavlja i podiže standarde u dijalizi, radeći na svim nivoima zdravstvene zaštite. Kao proizvođač celokupnog asortimana dijaliznih proizvoda i kao pružalac usluga dijalize u svojih preko 3.900 centara u preko 50 zemalja širom sveta, Fresenius Medical Care je u partnerskom odnosu sa zdravstvenim organizacijama sa ciljem da obezbedi opciju terapije po meri pacijenta za preko 330.000 pacijenata u celom svetu. Fresenius Medical Care je posvećen poboljšanju kvaliteta života pacijenata, kreiranju njihove bolje budućnosti i obezbeđivanju najvišeg kvaliteta najsavremenije dijalize.

Fresenius Medical Care www.freseniusmedicalcare.com

NephroCare

NephroCare je uslužni brend kompanije Fresenius Medical Care. Mi obezbeđujemo usluge u dijaliznim centrima u više od 30 zemalja širom Evrope, Bliskog Istoka, Afrike i Latinske Amerike.

Prvi centar otvoren je 1994. Danas Fresenius Medical Care obezbeđuje negu za više od 100.000 pacijenata u preko 980 dijaliznih centara, sa oko 13 miliona tretmana godišnje u više od 30 zemalja. Ovaj ogroman rast rezultat je velikog i trajnog ulaganja u najsavremenije centre i tehnologije.

NephroCare je opredeljen za savršenstvo i rezultat toga je sveobuhvatni poslovni model koji nas navodi da blisko sarađujemo sa zdravstvenim vlastima sa ciljem da se obezbedi pristupačna nega, sada i ubuduće, za maksimalni mogući broj pacijenata.

NephroCare ima više od 29.000 zaposlenih koji su posvećeni pružanju najvišeg mogućeg kvaliteta nege. Svesni smo obaveze da usavršavamo svoje zaposlene obezebeđivanjem najsavremenijeg radnog okruženja. Pri tome uključujemo svoje zaposlene u organizaciono i operativno donošenje odluka i omogućavamo kontinuirani profesionalni i socijalni razvoj.

Povezane teme

Specijalizovani stručnjaci

Posvećenost naših specijalizovanih stručnjaka ključ je za zdravlje pacijenata.

Integrisani sistem za kliničko upravljanje

Naš sistem za kliničko upravljanje omogućava nam da pružamo lečenje visokog kvaliteta i...

Briga o pacijentima

Sve što radimo u okviru NephroCare mreže usmereno je na obezbeđivanje boljeg kvaliteta života pacijentima.

Održivost

Fresenius Medical Care stalno razvija inovativne koncepte za održivu budućnost...